S-a nascut in 1983 la Galati, unde si-a terminat studiile in inginerie, in timp ce adevarata pasiune s-a desfasurat cronologic. In 1998 pune bazele trupei Ilogic iar un an mai tarziu ia nastere primul album,intitulat „Ridicol”. Dorinta de a face muzica la un nivel profesionist il motiveaza si astfel se hotaraste sa urmeaze cursurile Scolii de Arte „Dunarea de Jos”.

Printr-un efort sustinut,in 2001,infiinteaza studioul de inregistrari „Fara Logica”. Dupa o perioada consistenta de acumulare in orasul natal(Galati) face in mod natural pasul spre urmatorul nivel.Se muta in capitala Romaniei,Bucuresti,unde colaboreaza cu Urban Records ca artist si producator, bucurandu-se de muzica alaturi de: Raparta, Mc Bean, Connect-R, Matteo, Tom Boxer, Mike Diamondz, Vanotech, K-Gula, Dj Undoo.

Impreuna cu mai multi artisti si pentru ultima oara in formula Ilogic, lanseaza compilatia „Fara Logica Mixtape”. La scurta vreme se hotaraste sa plece la drum in varianta solo si lanseaza clipul piesei „Prea Devreme” sub pseudonimul „Kreuzet”. Acesta a fost un suscces in randul ascultatorilor de gen. Colaboreaza cu Kontrol Room Studio @ Sahia Film, unde isi pune creatiile la dispozitia unor artisti cum ar fi: Besa din Albania, 361Grad din Elvetia, Roxy Rocks, Andreea Antonescu, Sylvie, K1, Dariela, Alexandra Stanciu, Lavinia.

Din dorinta de a se extinde pe plan muzical,incepe creatia si inregistrarile noului album solo. Totodata pune bazele grupului de productie „MIDIOTS” si da nastere unui studio de inregistrari performant,avand acelasi nume. Produce integral albumul „Acelash – E bine rau”, mixeaza varianta finala a albumului solo si filmeaza primele 3 videoclipuri pentru promovarea noii imagini.

Anul 2010 a fost anul schimbarilor, decide sa se metamorfozeze in „SHIFT” si devine un hip hopper care promoveaza optimismul si valorile Romaniei. Shift este producatorul muzical si cantaretul de hip hop care isi construieste compozitiile pe mesaje sociale puternice, pozitive. De fiecare data el foloseste exemple si metafore care pot reprezenta pentru tineri un colac de salvare atunci cand se simt debusolati si neincrezatori in viitor.

Single-ul semnat de Shift in colaborare cu Kamara din Trupa Alb Negru si corul de copii Do-Re-Mi se numeste „Pe cuvant”, piesa care a devenit imnul copiilor de 1 iunie. Mesajul piesei este pozitiv, patriotic, cu o puternica tenta sociala: Iubesc Romania! Motivele pentru care romanii ar trebui sa fie mandri sunt multe. De la valorile care ne-au facut celebri in intreaga lume pana la puterea pe care o au copiii de a schimba viitorul tarii in bine… numai daca li s-ar acorda aceasta sansa.

In toamna 2011, Shift a lansat piesa „Pretul corect”, un featuring cu renumitul K-gula, care reprezinta un manifest impotriva consumului de droguri. Este un mesaj pentru toti cei care, prin diverse imprejurari, aleg sa se refugieze in fericirea aparenta oferita de stupefiante, fara a fi constienti ca isi distrug viata in acest mod. Nu isi neglizeaza nici cealalta latura creativa si pe partea de productie colaboreaza cu artisti precum: Puya, Bere Gratis, Dj Osaka si SRG, Sylvie,Pin-up Girls… si multi altii.

Shift este hotarat sa se implice cat mai mult in proiecte sociale, ajutand prin muzica si mesajul lui la construirea unei imagini pozitive a Romaniei. In prezent a lansat un nou single,intitulat „Viata-i de vina”,o colaborare cu legendarul George Nicolescu. Compozitia este, la baza, o piesa hip hop, însa armonia si muzicalitatea specifica tuturor compozitiilor lui Shift o transforma într-un adevarat imn dedicat vietii ca dar divin care trebuie pretuit zi de zi.

George Nicolescu se arata extrem de încântat de compozitia si de talentul tânarului artist si îsi doreste ca mesajul piesei sa ajunga la toti cei care se confrunta în aceasta perioada cu probleme de ordin financiar sau sufletesc, reamintindu-le ca viata este un dar divin care trebuie sarbatorit cu bucurie si speranta în fiecare zi.

Piesa se bucura de succes,reusind sa patrunda in playlistul principalelor posturi muzicale de radio.